Ahogy egy írót könyvének olvasásával, úgy a fényképészt fotói által ismerheted meg leginkább... szóval böngéssz, ismerj meg engem :) 


Mégis a rend kedvéért néhány szót rólam.

15 éves voltam, mikor nagy boldogan átvettem legszebb szülinapi ajándékomat: az első - még analóg - fényképezőgépemet. Addig is nagyon szerettem fotózni, ez után viszont minden délutáni és hétvégi programom ez lett. Beiratkoztam Csoszó Gabi fotós tanfolyamára, ahol az alap technikai tudáson felül főként látásmódot tanultam.

Itt ismertem meg a híres - és talán mára már elcsépelt - fotós mondást, miszerint:


"Ne csak nézz, láss is"


Ez után több workshop szemléletű tanfolyamon tanultam meg a műtermi fotózás rejtelmeit.

Az egyetem elvégzése után pénzügyi területen kezdtem dolgozni, ahol megtanulhattam az üzleti élet csínját bínját.

A fotózás hobbiként megmaradt az életemben, de a felnőttek világában kinek van elég ideje hobbikra ;)A fényképészet akkor tért vissza az életembe újult erővel, mikor a kislányomat vártam. Az üzleti világtól távozva ismét a kreatívabb tevékenységek felé fordultam... És folyamatosan motoszkált egy gondolat a fejemben: Nekem ezzel kellene foglalkoznom!

Nem részletezem a folyamatot, mely segített abban, hogy elhiggyem, hogy a hobbimból képes vagyok hivatást varázsolni, egy tanfolyam sokat segített benne, amit ezúton is hatalmas szeretettel ajánlok mindenkinek, aki úgy érzi, az élet máshova sodorta, mint ahol lennie kéne.

(Frissítő limonádé - https://www.jovokepem.hu/kinek-mit-/maganembereknek/ )

Egy szó mint száz, ha a képeimet nézve azt a stílust látod amivel Te is tudsz azonosulni, ne habozz, keress meg!

Amit tőlem kapsz, az a végtelen lelkesedésem a fotózás iránt, de ami ennél is fontosabb: a maximális figyelmem Irántad!!!